Verwacht

Mountain

Vanaf 3 mei

Schitterende ode aan het hooggebergte, gebaseerd op het boek van Macfarlane. Oscarwinnaar Willem Dafoe vertelt op poëtische wijze over de bekoring van de bergen door de tijd heen. De risico’s en de intensiteit van het berglandschap worden indrukwekkend in beeld gebracht. Ontsnap aan de dagelijkse veiligheid, beleef het gevaar en laat je betoveren door de lokroep van de bergen.


La Holandesa

Vanaf 14 juni

Maud en Frank zijn op vakantie in Chili voor een nieuwe start. Na jarenlang proberen hebben ze te horen gekregen dat ze nooit kinderen kunnen krijgen. Maar Maud accepteert het niet. In haar eentje reist ze van het zuiden naar het noorden van Chili en onderweg ontmoet ze een jongetje genaamd Messi. De toevallige ontmoeting tussen de twee ontvouwt zich in een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.


Nico, 1988

Vanaf 31 mei

Integere, liefdevolle en bovenal eerlijke biopic over Lou Reed’s muse en icoon van de jaren ’60, ruim twintig jaar na Andy Warhol & The Velvet Underground. Bekroond met de Horizons Award tijdens afgelopen Filmfestival Venetië.

Gegevens

Regie:
Jaar:
Land:
Taal:
Ondertiteling:
Lengte:
minuten

English summary

Onze wekelijkse nieuwsbrief

Deze week

IFFR GEMIST
vr 27
20:30
Special Jury Price (Venice 2017)
za 28
20:30
IFFR GEMIST
zo 29
16:00
Best Film (Kinotavr)
IFFR GEMIST
zo 29
20:30
Special Jury Price (Venice 2017)
ma 30
20:30
Authors & Composers Prize (Cannes)
di 1
20:30
IFFR GEMIST
wo 2
20:30
Authors & Composers Prize (Cannes)
zo 6
20:30

Filmhuis Movie W

Volg Movie W

Neem een kijkje op onze Facebookpagina!
Take a look at our Facebook page!

@FilmhuisMovieW

Vanavond in @FilmhuisMovieW 'Ava' Ava krijgt op 13-jarige leeftijd te horen dat ze blind zal worden. Ze wil alles uit het leven halen. De film brengt ons op een paar wonderlijke plaatsen en in onalledaagse situaties. Een cinematografisch pareltje van zeldzame schoonheid! pic.twitter.com/AliO…